Hogyan készülj a fotózásra?

1, Haj: Egy rendezett alapfrizurával érdemes érkezned, aminek az elkészítéséhez több idő kell és amit a helyszínen könnyen megtudsz változtatni. Hozz magaddal hajformázó termékeket és kiegészítőket, amikkel az elképzelésed szerint változtatni tudod a megjelenésed.

2, Ruha: Nyugodtan hozd a kedvenc ruháidat, azonban arra gondolj, hogy könnyen lehessen  kombinálni őket, egy-egy ruhadarab felvétele-levétele gyorsabb és egyszerűbb, mint a komplett öltözet cserélése. 

3, Arcbőr: A fotózás előtti napokban kerüljük a szoláriumot és az arckezeléseket, férfiak a borotválkozást. Az egyenletes és matt arcbőr érdekében egy halvány alapozót is bevethetünk.

4, Smink: Érdemes natúr sminkben érkezni és a fotózás során az extravagánsabb, drámaibb elképzeléseket megvalósítani. Az ellenkező sorrendet sokkal nehezebb tartani.

5, Kezek, körmök: Sok esetben a kezek az arc körül, kiemelt szerepet töltenek be. Figyeljünk arra, hogy ápoltak és tiszták legyenek. A hölgyek esetében a körömlakkok semlegesebb árnyalatai kevésbé okozhatnak disszonanciát a kiválasztott öltözékkel.

6, Kiegészítők: A látvány változtatásához a legegyszerűbb kiegészítőket használni. Egy hangsúlyosabb fülbevaló, nyaklánc, gyűrű, nyakék, chocker, vagy egy egyszerű sál, kalap, hajdísz, kesztyű sokat segíthet a tökéletes összhatás vagy a változatosság elérését. Légy decens, visszafogott vagy vidd túlzásba és készíts extravagáns, meghökkentő sorozatot. 

7, Pózok és ötletek: Keress az interneten az alakodhoz, stílusodhoz hasonló vagy közelálló emberekről készült fotókat és inspirálódj. A tükörrel gyakorolva, akár listát is írhatsz az ötleteidről, amiket nálunk meg szeretnél valósítani. 

8, Ha egyedül érkeznél: Nem kell kétségbe esned, mert szívesen segítek, valamint univerzális távirányítókkal önállóan el tudod készíteni a fotókat.

9, Tárhely, kapacitás: Érdemes a telefonod tárhelyét felszabadítanod, a memóriakártyát frissen formázni, így nem a stúdióban töltöd ezzel az értékes idődet.